Kultúra

Jövőre jön a Lego-kaland folytatása, a címe is megvan

Készül a második rész, amelynek a bemutatója és a címe mellett a logóját is leleplezték.

2014 februárjában került a mozikba és azóta az évtized egyik legnépszerűbb és legsikeresebb animációs filmjévé vált A Lego-kaland (The Lego Movie), amelynek a folytatását már négy éve bejelentették, azonban különböző problémák miatt azóta is halogatták.

Utoljára tavaszán érkezett hír a második részről, amelynek akkor már sokadjára halasztották el a bemutatóját, mígnem aztán most a Coming Soon számolt be róla, hogy (végre) elkezdték forgatni. Mi több: a produkció Twitterén a gyártó Warner Bros. bejelentette, hogy az amerikai mozikban

2019. február 8-án fog debütálni a második részt, amelynek címe The Lego Movie 2: The Second Part (kb. A Lego-kaland 2: A második rész) lesz. A film logója pedig így néz ki:

A folytatással kapcsolatban az is biztossá vált, hogy az alapfilmből a főhős Emmet Brickowski, továbbá Vadóc/Lucy, Batman, Superman és Zöld Lámpás is visszatér a folytatásban és őket ismét Chris Pratt, Elizabeth Banks, Will Arnett, Channing Tatum és Jonah Hill fogják megszólaltatni. Hozzájuk eddig Tiffany Hadish (Spárta a köbön, Lepattant szervezők) csatlakozott egyik új karakter hangjaként.

A The Lego Movie 2 az első részt író-rendező Phil Lord és Christopher Miller forgatókönyve alapján Mike Mitchell (Tök alsó, Shrek a vége, fuss el véle) és az egyebek mellett a Robot Chicken sorozaton, illetve a tavalyi Lego Batman – A filmen rendezőasszisztensként dolgozó Trisha Gum rendezésében készül.

Kiemelt kép: Warner Bros. Animation/ Village Roadshow Pictures

Ajánlott videó

Olvasói sztorik