Kultúra

Jennifer Aniston lesz az első leszbikus amerikai elnök

A Netflix legújabb filmjében, amely az első női elnökről és feleségéről fog szólni.

First Ladies címmel készül a Netflix következő filmje, amely egy politikai vígjáték lesz és az Egyesült Államok első női elnökéről fog szólni, aki egyszersmind nyíltan leszbikus is – írja a Huffingtonpost.

A főszerepet Jennifer Aniston fogja játszani, míg az ő filmbeli feleségét az a komikus Tig Notaro (Másnaposok szerencséje, One Mississippi) alakítja majd, aki a film társ-forgatókönyvírója is egyben. A szkriptet vele együtt a színésznőként is ismert Stephanie Allynne (Hamarosan…, Twin Peaks) dolgozta ki.

A film az első női amerikai elnök, Beverly Nicholson életét fogja bemutatni onnantól kezdve, hogy ő és felesége, Kasey beköltöznek a Fehér Házba, ahol bizonyítani fogják, hogy minden jelentős nő mögött áll egy másik jelentős nő.

– olvasható a film rövid leírásában.

A Jóbarátok 2004-es befejezése óta Aniston főleg romantikus komédiákban játszott, jelenleg négy produkción dolgozik a Firs Ladiesen kívül. Ezek egyike az az Apple gyártásában készülő vígjáték- és drámasorozat, amelyben Reese Witherpsoonnal egy reggeli tévéshow készítőit fogják alakítani.

Ismét tévésorozatban fog együtt játszani Reese Witherspoon és Jennifer Aniston
A színésznők egy reggeli műsorokról szóló szériának lesznek a főszereplői.
Kiemelt kép: Getty Images/FilmMagic/Michael Tran

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik