Kultúra

Igazi sztárparádé lesz Tarantino új filmjében

DiCaprio és Brad Pitt után Margot Robbie is csatlakozott.

Egyre nagyobb várakozás övezi Tarantino új filmjét, a Once Upon a Time in Hollywoodot, főleg mióta kiderült, hogy Leonardo DiCaprio és Brad Pitt először itt szerepelnek közösen a vásznon.

A Sony és én elhozzuk a mozikba a legizgalmasabb párost Paul Newman és Robert Redford duója óta. Sok mindent még nem mondhatok a filmről, de a Once Upon a Time in Hollywood az 1969-es években játszódik majd az ellenkultúra és a hippi forradalmak csúcsán, az új Hollywood küszöbén

– mondta nemrég Tarantino, aki szerint ez a filmje hasonlít majd leginkább a Ponyvaregényhez. Most további részletek derültek ki a szereplőgárdáról. Például az, hogy Margot Robbie alakítja Sharon Tate-et, aki Roman Polanski gyerekét várta, amikor 1969 nyarán rátört és meggyilkolta Charles Manson bandája. A Deadline szerint Tarantino tárgyalásban van Kurt Russellel, Tim Roth-szal és Michael Madsennel is, akik visszatérő arcok a filmjeiben. A hírek szerint ők kisebb szerepeket alakítanának, Burt Reynolds viszont az egyik főszerepre készül: ő alakíthatja George Spahnt, a hírhedt ranch-tulajdonost, aki sokáig tolerálta a Manson-család kicsapongásait a birtokán.

Úgy tűnik, Tarantino karrierjét nem ingatták meg az utóbbi fél év botrányai, melynek során nemcsak az merült fel, hogy mennyit tudott Harvey Weinstein zaklatási ügyeiről, de Uma Thurman is megvádolta azzal, hogy tárgyiasította őt és az életét kockáztatta a Kill Bill 2. forgatásán. Az pedig különösen árnyékot vetett a készülő Manson-filmre, hogy előkerültek korábbi rádiós nyilatkozatai, amelyben az Egyesült Államokban mai napig körözött Polanski tetteit relativizálta nem túl ízléses módon.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik