Kultúra

Már forog a Stranger Things 3. évada, itt az első videó

Amiből rögtön ki is derül, hogy kik alkotják a folytatás szereplőgárdáját.

2016-ban az év meglepetéssorozatává vált a Stranger Things, amely rövid időn belül világszerte népes rajongótáborra tett szert. A sikersztori tavaly tovább folytatódott az októberben érkezett második évaddal, amelyet követően decemberben vált hivatalossá, hogy nincs megállás: jön a harmadik szezon.

Idén még nem érkezett hír a folytatás alakulásával kapcsolatban, mígnem aztán a Netflix tegnap közzétette a lent látható videót, amellyel lényegében bejelentették, hogy megkezdődtek a harmadik évad munkálatai. Emellett a másfél perces kisfilmből az is kiderül, hogy az állandó szereplőkké vált

Winona Ryder (Joyce Byers), David Harbour (Jim Hopper), Finn Wolfhard (Mike Wheeler), Noah Schnapp (Will Byers), Millie Bobby Brown (Eleven), Caleb McLaughlin (Lucas Sinclair), Gaten Matarazzo (Dustin Henderson), Natalia Dyer (Nancy Wheeler), Charlie Heaton (Jonathan Byers), Joe Keery (Steve Harrington), Sadie Sink (Max) és Dacre Montgomery (Billy)

mellett az új mellékszereplőkként Jake Busey és Cary Elwes fognak játszani a következő szezonban.

A premierdátum jelenleg még nem ismert, mindazonáltal a Stranger Things harmadik évada az előző kettőhöz hasonlóan valószínűleg októberben fog megérkezni a Netflixre.

Kiemelt kép: Netflix

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik