Kultúra

Denzel Washington újra mészárlást rendez a Védelmező 2-ben

Aminek már az első előzetesében is halomra öli a rosszfiúkat. Trailer.

Négy évvel ezelőtt mutatták be a kétszeres Oscar-díjas Denzel Washington főszereplésével készült A védelmezőt (The Equalizer), amely annak dacára, hogy a ma már lerágott hollywoodi csontnak számító igazságosztós-leszámolós zsáner sokadik változata lett, komoly sikerré vált és az 55 millió dolláros költségvetését világszerte 192 millióval hálálta meg. Éppen ezért már akkoriban elhintették, hogy készülhet a folytatás, amely idén aztán végül mozikba is fog kerülni és az első előzetes alapján Washington annyi embert fog kinyírni benne, hogy azt még Liam Neeson is megirigyelheti.

A Washington immár négy évtizedes színészi karrierjének első sequeljeként közelgő A védelmező 2-ben az alapfilmből nem csak ő, de az ugyancsak Oscar-díjas Melissa Leo, illetve Bill Pullman is visszatér szerepében, míg az új mellékszereplőket Pedro Pascal, Ashton Sanders és Jonathan Scarfe játsszák.

Az első részt is levezénylő és azzal, illetve a másodikkal együtt már a Washingtonnal közös negyedik filmjét készítő Antoine Fuqua rendezte A védelmező 2 várhatóan a nyáron fog a magyar mozikba kerülni.

Kiemelt kép: Columbia Pictures/Escape Artists

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik