Kultúra

James Franco rég volt olyan elmebeteg, mint az új Mad Max-koppintásában

Már az előzetese is pusztító a Future World című akciófilmnek, amelyben meglepően sok nagyágyú játszik. Trailer.

Azt követően, hogy nagyot dobbantott és még egy Arany Glóbuszt is bezsebelt A katasztrófaművész című filmjével, már jön is James Franco (egyik) újabb produkciója, a Future World című poszt-apokaliptikus akcióorgia, amelyről elsőre nehéz elhinni, hogy komolyan gondolják és tényleg még a mozikban is bemutatják. Márpedig az IMDb szerint is be fogják, méghozzá most tavasszal, ezért kijött az előzetese.

A Mad Max-filmeket és azok koppintásait idéző produkcióban egy igazi pszichopatát alakító Franco nemcsak játszik, de az eredetileg operatőr Bruce Thierry Cheunggal közösen rendezőként is jegyzi, ami így ránézésre elég komoly alkotói visszalépésnek tűnik A katasztrófaművész után. Hogy pontosan miről is akar majd szólni ez a trailer alapján félelmetesen gagyi őrültség, az nem teljesen világos, ugyanakkor az egyenesen meghökkentő, hogy Franco mellett olyan nevek alkotják a szereplőgárdáját, mint Milla Jovovich, Snoop Dogg, Lucy Liu, Method Man és a valamiféle robot főhőst játszó Suki Waterhouse.

Az sem kizárt, hogy utólag akár még az „annyira rossz, hogy már jó” kategóriába is beférő Future World május 25-én fog debütálni az amerikai mozikban. Hogy hozzánk eljut-e majd, az egyelőre bizonytalan.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik