Kultúra

Meryl Streep már a Hatalmas kis hazugságokat forgatja

Megjelent az első olyan kép a sorozatból, amelyen már a színésznő is felbukkan.

Januárban számoltunk be róla, hogy Meryl Streep is csatlakozott az HBO-féle Hatalmas kis hazugságok társulatához, azaz a három Oscar-díjjal kitüntetett színésznő is benne lesz a második évadban.

A folytatást elkezdték forgatni és a munkálatokról márciusban megjelent első fotót követően mostanra felkerült a világhálóra a második, amelyen immár Streep is felbukkan. A képet az a felvételen is látható Nicole Kidman osztotta meg az Instagramon, akinek Streep az anyósát alakítja majd a sorozatban.

First day on the set with Meryl and “my” darling boys! #BigLittleLies

A post shared by Nicole Kidman (@nicolekidman) on

A Liane Moriarty regényén alapuló Hatalmas kis hazugságok második évadát is az elsőt kidolgozó David E. Kelley készíti. A történet egy tengerparti kisvárosban játszódik, és egy elit iskola szülői közösségének életét követi nyomon. A pilot első perceiben kiderül, hogy haláleset történt az általános iskolai jótékonysági bálon. Nem tudjuk ki halt meg és eleinte az sem egyértelmű, hogy egyáltalán gyilkosságról van-e szó. A történet főszála azonban nem a következményekről, hanem az előzményekről szól.

Streep és Kidman mellett Reese Witherspoon, Shailene Woodley, Laura Dern, Zoe Kravitz, Adam Scott, Iain Armitage, Jeffrey Nordling és James Tupper alkotja a második évad szereplőgárdáját.

Itt az első kép a Hatalmas kis hazugságok 2. évadából
A sorozat forgatásán készült fotót a szerepében visszatérő Laura Dern osztotta meg.
Kiemelt kép: Getty Images/Stefania D’Alessandro

Ajánlott videó

Olvasói sztorik