Kultúra

James Franco új horrorjában közeleg az év filmes fordulata

A The Vault című alkotásban bankrablók fognak kinyitni egy olyan páncéltermet, amit nagyon nem kellett volna. Trailer.

A 2007-es A jel és a 2014-es The Reconstruction of William Zero című sci-fi horrorokat is jegyző Dan Bush rendezésében készül a The Vault (A páncélterem) című film, amelynek James Franco lesz a húzóneve.

Az előzetese alapján a produkció egy fiatalokból álló bankrabló csapatról fog szólni, akik betörnek egy pénzintézetbe, hogy jól kifosszák azt. Kezdetben simán is megy az akció, csakhogy aztán amikor megkérdezik a bank igazgatóját (Franco), hogy hol van a nagy dohány, az leküldi őket a pincében található régi páncélteremhez, amelyet kinyitva nem milliókat, hanem valamért oda bebörtönzött gonosz alakokat fognak találni. Hogy most ezek igazából élő emberek, vagy valamiféle fantomok, az egyelőre nem derül ki, mindenesetre szemlátomást nem fognak kesztyűs kézzel bánni az őket kiszabadító fiatalokkal.

A látszólag fáradhatatlan és 2011-ben a 127 órában nyújtott alakításáért Oscarra is jelölt Franco mellett Taryn Manning, Francesca Eastwood és Scott Haze játssza a fontosabb szerepeket a horrorba hajló heist-film és a horror zsánereit ötvöző The Vaultban, amely valamikor év végén fog mozikba kerülni.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik