Kultúra

Dolph Lundgren újra Rocky-filmet forgat, itt vannak az első képek

A színész a Creed 2-ben formálja meg ismét azt az Ivan Dragót, akit anno a Rocky IV-ben játszott.

Mint ismert, még a nyáron vált hivatalossá, hogy folytatást kap a 2016-ban készült Creed: Apollo fia című Rocky-spinoff, amelynek második részében Sylvester Stallone és Michael B. Jordan mellett Dolph Lundgren is vissza fog térni, mint az az Ivan Drago, akit anno az 1985-ös Rocky IV-ben alakított.

A múlt héten megkezdődött a Creed 2 forgatása, amely eső körben Philadelphiában zajlik. Első körben néhány utcai jelenetet vettek fel, méghozzá kapásból Lundgrennel és az ő filmbeli fiát, Vitor Dragót alakító román bokszolóval, Florian Munteanuval. A forgatásról két fotó, és egy videó is megjelent a Twitteren.

A Creed 2 már az ötödik közös filmje lesz Stallonénak és Lundgrennek, akik eddig a Rocky IV-ben és az új évezredben készült Feláldozhatók-trilógiában játszottak együtt. A Creed 2-nek egyébként maga Sly dolgozta ki a sztoriját, akárcsak az összes Rocky-filmét, melyek közül négyet ő maga is rendezett.

Eredetileg úgy volt, hogy Ryan Coogler kiszállása után a második Rocky-spinoffot is Stallone rendezi, de aztán decemberben kiderült, hogy mégsem ő, hanem a nem túl ismert fiatal filmes, Steven Caple Jr. vezényelheti le a sportfilmet. A Creed 2 november 21-én fog debütálni az amerikai mozikban.

Creed 2: Dolph Lundgren már gyúr Rocky és Drago bunyójára
Jobb lesz, ha Stallone is összekapja magát, mert kőkemény felkészülésbe kezdett az orosz titánt újra megformáló színész. Videó.
Kiemelt kép: Metro-Goldwyn-Mayer (MGM)/Warner Bros. Pictures

Ajánlott videó

Olvasói sztorik