Kultúra

Margot Robbie a 3-as metróban rosszalkodik

Előzetest kapott az Oscar-jelölt színésznő új filmje, amelyet Budapesten forgattak.

Az egyebek mellett a Z világháború, A dán lány és A tenger szívében című filmeket a második számú forgatócsoport vezetőjeként jegyző Vaughn Stein második nagyjátékfilmjeként készül a Terminal című thriller, amelyet a közelmúltban hazánkban forgattak. A produkciónak megjelent az első előzetese.

A Stein által is írt Terminal egy különleges bosszútörténetet fog elmesélni, amely három szereplőről szól. Az egyik az Én, Tonyában nyújtott alakításáért idén Oscarra jelölt Margot Robbie által megformált Annie, aki egy kettős életet élő pincérnő, a másik egy haldokló tanár, Bill (Simon Pegg), a harmadik pedig egy titokzatos portás, akit a Shrek hangjaként is ismert Austin Powers Mike Myers alakít. Noha a figuráknak alapvetően semmi közük nem lesz egymáshoz, a filmben mégis összeakadnak majd, miközben pl. az előzetesben is látható Nagyvárad téri metróállomáson készülnek bosszút állni ellenségeiken.

A mások mellett Dexter Fletcher, Max Irons és Matthew Lewis mellékszereplésével forgatott Terminal május 11-én fog debütálni az amerikai mozikban. A hazai premierdátum még nem ismert.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik