Kultúra

Megvannak az új Men In Black-mozi főszereplői

Bejelentették az új párost, akik Will Smith és Tommy Lee Jones nyomdokaiba lépnek sötét zsarukként.

Még az ősszel jelentette be a Sony Pictures, hogy végül nem a korábban beharangozott Jump StreetMen in Black crossoverrel, hanem egy (manapság divatos kifejezéssel) spinoffal szándékoznak új életet lehelni a Men In Black franchise-ba, amelynek negyedik installációját jövőre fogják a mozikba küldeni.

Miután már a rendezőjét megtalálták a filmnek, a The Hollywood Reporter most arról számolt be, hogy

a főszerepekre a Thorként befutott Chris Hemswotht és a vele a tavaly nagy sikert arató Thor: Ragnarökben együtt játszó Tessa Thompsont szerződtette a Sony.

Végre egy vicces Thor-film!
Thor méltatlan gyermeke volt eddig a Marvel-univerzumnak, ugyan a Bosszúállókkal működtek kalandjai, de önálló filmjei csapnivalóak voltak, mostanáig. Thor: Ragnarök kritika.

Magyarán megtetszhetett a készítőknek (is) Thompson és Hemsworth párosa a harmadik Thor-moziban, így aztán le is csaptak rájuk. A THR úgy tudja, már mind a ketten aláírtak az új Men in Black-filmre.

A produkció a Vasember és a Transformers: Az utolsó lovag szkriptjét is közösen jegyző Matt Holloway és Art Marcum forgatókönyvéből készül és még idén elkezdik forgatni. A sztorit ugyan titkolják, de a koncepció állítólag hasonló lesz a Jurassic Worldéhez, azaz ugyanabban a világban játszódik majd, mint a már ismert Sötét zsaruk-trilógia, ugyanakkor az új hősökkel új irányba viszik majd el a franchise-t.

Az egyelőre cím nélküli Men in Black-film 2019. május 17-én fog debütálni az amerikai mozikban.

Készül az új Men In Black-mozi: megvan, ki rendezheti
A gyártó Sony egy nemrégiben felkapottá vált direktort szemelt ki a spinoff levezénylésére.
Kiemelt kép: Getty Images for Disney/Alberto E. Rodriguez

Ajánlott videó

Olvasói sztorik