Kultúra

Itt a Legendás állatok 2 első előzetese

És még egy poszter is érkezett az Eddie Redmayne mellett Johnny Depp és Jude Law főszereplésével közelgő filmhez.

Már az utómunkálatokat tapossa a 2016-os Legendás állatok és megfigyelésük folytatásaként készülő Legendás állatok – Grindelwald bűntettei, amelynek megjelent a posztere és az első előzetese.

Warner Bros. Pictures

A Gellert Grindelwald (Johnny Depp) körül forgó sequel nagy újdonsága lesz a fiatal Albus Dumbledore (Jude Law), míg a cselekmény várhatóan abba fog komolyabban belemenni, hogy a kiszabaduló és híveket toborzó Grindelwald milyen gonosztettekkel vívta ki a varázsvilág megvetését, és ha minden igaz, a történetben ilyen formán helyet kap Dumbledore és Grindelwald legendás csatája is. Íme a trailer:

A Harry Potter-mozik előzményeiként készülő filmsorozat főhősét, Göthe Salmandert játszó Oscar-díjas Eddie Redmayne mellett az első filmből Katherine Waterston (Tina Goldstein), Dan Fogler (Jacob Kowalski), Alison Sudol (Queenie Goldstein) és Zoe Kravitz (Leta Lestrange) is visszatér a sequelben.

A J.K. Rowling által írt és az első részt is levezénylő David Yates rendezésében készülő Legendás állatok 2 egy nappal az amerikai bemutató előtt: november 15-én fog a magyar mozikba kerülni.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik