Kultúra

Dumbledore nem lesz meleg a Legendás állatok 2-ben

A rendező David Yates szerint a filmben nem fogják nyilvánvalóvá tenni a varázsló homoszexualitását.

Novemberben fog a mozikba kerülni a Legendás állatok – Grindelwald bűntettei, amellyel kapcsolatban mostanság a rendező David Yates kijelentése borzolja a rajongók kedélyeit. A Legendás állatok és megfigyelésüket is jegyző filmes az Entertainment Weeklynek (via IGN) elmondta, jóllehet J.K. Rowing korábban világossá tette, hogy Dumbledore homoszexuális volt, a filmben mégsem lesz nyíltan az.

Nem fogjuk nyilvánvalóvá tenni. De szerintem a rajongók már úgyis tisztában vannak vele. Dumbledore egy elég heves kapcsolatot folytatott Grindelwalddal, amikor még fiatalok voltak. Szerelembe estek egymás elképzeléseivel, ideológiáival, és nem mellesleg egymással is

— nyilatkozta a nyolcból négy Harry Potter-filmet is rendező filmes.

Albus Dumbledore fiatal verziójaként Jude Law, míg Gellert Grindelwald szerepében Johnny Depp lesz látható a folytatásban. A produkció cselekménye abba fog komolyabban belemenni, hogy a kiszabaduló és híveket toborzó Grindelwald milyen gonosztettekkel vívta ki a varázsvilág megvetését, és ha minden igaz, a történetben ilyen formán helyet kap Dumbledore és Grindelwald legendás csatája is.

Az új varázslós filmsorozat főhősét, Göthe Salmandert játszó Eddie Redmayne mellett az első filmből Katherine Waterston (Tina Goldstein), Dan Fogler (Jacob Kowalski), Alison Sudol (Queenie Goldstein) és Zoe Kravitz (Leta Lestrange) is visszatér a közelgő sequelben.

A Rowling által írt forgatókönyvből készülő Legendás állatok és megfigyelésük 2 egy nappal az amerikai bemutató előtt: november 15-én fog a magyar mozikba kerülni.

Fergetegesen fog kinézni Johnny Depp a Legendás állatok folytatásában
Jude Law nemkülönben. Emellett pedig a címe és a premierdátuma is kiderült a Legendás állatok és megfigyelésük folytatásának.
Kiemelt kép: Warner Bros. Pictures

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik