Kultúra

Charlize Theron kimerült anyaként hajt rá megint az Oscarra

Az idei gáláról már lemaradt, de a jövő évin jó eséllyel indul a színésznő, aki a Tully című drámában alakít nagyot. Trailer.

A 2007-ben bemutatott Juno forgatókönyvéért Oscar-díjjal kitüntetett Diablo Cody szkriptjéből az a Jason Reitman rendezi a Tully című drámát, amelyért az új előzetes alapján simán kinéz majd az aranyszobor-jelölés az Oscar-díjas Charlize Theronnak, aki több kilót magára szedve remekel a film új előzetesében.

A produkció a három gyereket nevelő Marlón (Theron) keresztül fogja bemutatni, milyen embert próbáló anyának lenni a 21. században. A lassan a végkimerülés közelébe kerülő Marlo fárasztó mindennapjaiban a bébiszitter Tully (Mackenzie Davis) érkezése fog nemcsak javulást, de nem várt változásokat hozni, miután a családanya egyre szorosabb barátságot köt a fiatal és nála sokkal pozitívabb lánnyal.

A mások mellett Ron Livingston, Mark Duplass és Marceline Hugot mellékszereplésével forgatott készülő Tully április 20-án fog debütálni az amerikai mozikban. A hazai bemutató még nem ismert.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik