Kultúra

Lestrapált családanyává változik az új filmjében Charlize Theron

Előzetest kapott a színésznő főszereplésével készülő Tully, amely arról fog szólni, milyen is az anyaság 2018-ban. Trailer.

Azt követően, hogy tavaly az Atomszőkében férfiszínészeket megszégyenítően alakította kőkemény és megállíthatatlan kémet, idén egy merőben más, de ugyancsak fantasztikusnak ígérkező alakítással fog visszatérni a mozikba Charlize Theron, aki ráadásul több kilót fel is szedett a Tully című filmhez.

A Juno forgatókönyvéért Oscar-díjjal kitüntetett Diablo Cody szkriptjéből az a Jason Reitman rendezi a Tully-t, aki a Juno mellett a szintén Theron főszereplésével készült Pszichoszinglit is készítette. Cody és Reitman újabb közös produkciója a három gyereket nevelő Marlón (Theron)  keresztül fogja bemutatni, milyen embert próbáló anyának lenni a 21. században. A pontos cselekmény még nem ismert, mindazonáltal az már az első előzetes alapján körvonalazódik, hogy Marlo fárasztó mindennapjaiban a bébiszitter Tully (Mackenzie Davis) érkezése fog nemcsak javulást, de nem várt változásokat hozni.

A mások mellett Ron Livingston, Mark Duplass és Marceline Hugot mellékszereplésével forgatott készülő Tully április 20-án fog debütálni az amerikai mozikban. A hazai bemutató még nem ismert.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik