Kultúra

Charlize Theronnak bekavar a drogmaffia

Pedig ő csak tablettás füvet akar piacra dobni a Gringo című akcióvígjátékban, amelynek itt a végső előzetese.

David Oyelowo, Charlize Theron, Joel Edgerton és Sharlto Copley. Ők játsszák a fontosabb szereplőket a Nash Edgerton rendezésében közelgő Gringo című fekete humorú akcióvígjátékban, amely az Amazon égisze alatt készül. A tavasszal mozikba kerülő produkciónak kijött az új, egyben végső előzetese.

Nash Edgerton második mozifilmje egy gyógyszervállalat vezetői körül forog, akik kitalálják, hogy piacra dobják a marihuánát tablettaként. A cég két nagykutyája, Elaine Markinson (Theron) és Richard Rusk (Joel Edgerton) mellett a központi karakter a középvezető Harold Soyinka (Oyelowo) lesz, akit főnökei Mexikóba küldenek a fűtabletta receptjével, csakhogy útközben lekapcsolja és elrabolja a drogkartell. Ugyan Harold sorsa nem nagyon izgatja a főnökeit, de a fűtabletta receptjét természetesen vissza akarják kapni, ezért felbérelnek egy kétes alakot (Copley), hogy szabadítsa ki és hozza haza kollégájukat.

A már említettek mellett Amanda Seyfried, Harry Treadaway, Thandie Newton és Kenneth Choi mellékszereplésével forgatott Gringo március 8-án fog megérkezni a magyar mozikba.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik