Kultúra

Pokoli kísértetjárást ígér Helen Mirren horrorjának magyar trailere

A Szellemek háza egy hatalmas rezidenciáról szól, ahová rengeteg gonosz lelket börtönöztek be.

A Hollywoodban egyre többet foglalkoztatott Spierig testvérek, Michael és Peter (Időhurok , Fűrész: Újra játékban) rendezésében közeleg az amerikai után a magyar mozikba is hamarosan megérkező Winchester című kísértetes horror, amely idehaza majd a Szellemek háza címen fog futni. A Vertigo Media által forgalmazott produkciónak elkészült és megjelent az új szinkronos előzetese.

A megtörtént események inspirálta horror egy San Francisco határában álló hatalmas házban játszódik, amely (ugyancsak állítólag) a legszörnyűbb a világ összes kísértetjárta háza közül. A hétemeletes palotát az özvegy Sarah Winchester (Helen Mirren) építtette, és miként az már az előzetesből is kiderül, azért készült hozzá több tucat szoba, hogy azokba be lehessen börtönözni a nyughatatlan szellemeket. Ezzel fog szembesülni a Winchesterékhez látogatóba érkező tudósember Eric Price (Jason Clarke) is, csakhogy aztán váratlanul kiszabadul a gonosz lelkek leggonoszabbika, aki/ami a többi szellemet is szabadjára engedi, hogy bosszút állhassanak a Winchester-családon.

A Sarah Snook és Eamon Farren mellékszereplésével készült Szellemek házát már bemutatták a tengerentúlon, hozzánk három hét múlva, március 15-én fog megérkezni.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik