Kultúra

Alacsonyan szállnak az autók a Taxi 5 magyar előzetesében

De nemcsak repkednek, hanem száguldoznak, ütköznek és fel is robbannak a verdák.

Közel tizenegy évvel a felemás fogadtatású Taxi 4 után idén folytatódik Luc Besson filmszériája, amelynek ötödik felvonásában új arcokat ismerhetünk majd meg az emblematikussá vált fehér Peugeot szupertaxi volánja mögött. A Taxi 5-nek januárban jelent meg az első előzetese, ezt a Big Bang Media jóvoltából mostantól szinkronosan is nézhetjük.

A cselekményről egyelőre vajmi keveset tudni, mindenesetre annyi már a trailerből kiderül, hogy Daniel (Samy Nacier) és Émilien (Frédéric Diefenthal) párosa helyett az előbbi unokaöccse, Eddy (Malik Bentalha) és cimborája, Sylvain (Franck Gastambide) fognak a taxival száguldozni Marseilleben. Természetesen az ötödik filmből sem hiányozhatnak majd a franchise védjegyévé vált autósüldözések, karambolok, robbanások és vicces egysorosok, amelyekből már az előzetesben is ízelítőt kapunk.

A nem csak az egyik főszerepet játszó, de a filmet társíró Franck Gastambide rendezésében közelgő Taxi 5 április 11-én fog debütálni a francia mozikban. A hazai premierdátum még nem ismert.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik