Kultúra

Emberrablós thrillerben feszül egymásnak Guy Pearce és Pierce Brosnan

A Spinning Man című filmben egyikük egy diáklány eltűnési ügyében nyomozó rendőrt, másikuk meg egy gyanúsítottá váló egyetemi professzort játszik. Trailer.

A svéd rendező Simon Kaijser első amerikai filmjeként készül a Spinning Man című misztikus krimi és thriller, amely George Harrar azonos című, 2003-ban megjelent regényét fogja feldolgozni.

A cselekmény középpontjában egy családapa, Evan Birch (Guy Pearce) áll, aki elismert egyetemi filozófiaprofesszor, csakhogy amikor váratlanul eltűnik az egyik hallgatója, Joyce (Odeya Rush), ráterelődik a gyanú, miután a múltban viszonyt folytatott a lánnyal. Az eltűnési ügyben nyomozó Malloy detektívnek (Pierce Brosnan) pedig hamarosan még gyanúsabbá válik a prof, akivel kapcsolatban olyan bizonyítékok kerülnek elő, amelyek első számú gyanúsítottá teszik. Mindeközben Birch állítja, hogy nem ő rabolta el a lányt, ugyanakkor az a tény meglehetősen megnehezíti az ártatlansága bizonyítását, hogy memóriazavarral küzd és éppenséggel arra az estére sem emlékszik, amikor Joyce eltűnt.

Az említettek mellett Minnie Driver, Clark Gregg, Alexandra Shipp, Freya Tingley és Sterling Beaumon alkotta szereplőgárdával forgatott Spinning Man április 6-án fog debütálni az amerikai mozikban.

Kiemelt kép: Chimney/Lionsgate

Ajánlott videó

Olvasói sztorik