Kultúra

Kő kövön nem marad a Tűzgyűrű 2 új előzetesében

Megérkezett az óriásrobotos mozi eddigi legdurvább kedvcsinálója.

Öt évvel Guillermo del Toro írta és rendezte Tűzgyűrű (Pacific Rim) mozikba kerülését követően idén tavasszal érkezik a folytatás, a Tűzgyűrű: Lázadás (Pacific Rim: Uprising), amelyhez a korábbi „sima” előzetesek után egy ún. IMAX trailer érkezett. A filmből számos új pillanatot leleplező előzetes immár nemcsak az új óriásrobotokat, de a minden eddiginél gigantikusabb új főszörny is bemutatja.

A sequelben az új Star Wars trilógia Finnjeként megismert John Boyega és a nagy Clint Eastwood sármőr fia, Scott Eastwood alakítják a főszereplőket, de mellettük további új karakterek is feltűnnek majd. A cselekmény egyszerű lesz: a kaijuk visszatérnek és ismét az emberek világát akarják leigázni, ezért csatasorba áll a jaegerek és pilótáik új generációja, hogy felvegyék a kesztyűt a gigantikus bestiákkal.

A már említettek mellett a sequelben az alapfilmből visszatérő Rinko Kikuchi (Mako Mori), Max Martini (Herc Hansen), Charlie Day (Dr. Newton Geiszler) és Burn Gorman (Dr. Hermann Gottlieb) is játszik.

A Tűzgyűrű 2 munkálataiból sem maradt ki az alapfilmet levezénylő Del Toro, aki többekkel együtt producerként jegyzi a sequelt. A forgatókönyvet Jon Spaihts dolgozta ki, míg a mozit az Angel, a Smallville, a Spartacus és a Daredevil több epizódját is készítő Steven S. DeKnight rendezte.

A Tűzgyűrű: Lázadás két héttel az amerikai bemutató után: április 5-én fog a magyar mozikba kerülni.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik