Kultúra

A robotok és a szörnyek újra egymásnak esnek a Tűzgyűrű 2 trailerében

Megérkezett a sci-fi akciófilm első valódi előzetese, amelyben máris elképesztő a zúzás.

Jövő tavasszal fog mozikba kerülni a 2013-as Tűzgyűrű folytatása: a Pacific Rim: Uprising (kb. Tűzgyűrű: Felkelés), melynek a jelenleg zajló New York-i Comic-Conon debütált az első teljes előzetese.

Az óceán mélyéről érkező gigantikus szörnyek és az ellenük épített óriásrobotok második mozijában a Star Wars: Az ébredő Erő Finnjeként berobbant John Boyega és Scott Eastwood alakítják a főszereplőket, de mellettük további új karakterek is feltűnnek majd az új masinák jaegerek pilótáiként. A cselekmény pedig pofonegyszerű lesz: a kaijuk visszatérnek és továbbra is az emberek világát akarják leigázni, ezért csatasorba áll a jaegerek új generációja, hogy egyszer s mindenkorra lerendezzék a bestiákat.

A már említettek mellett a sequelben az alapfilmből visszatérő Rinko Kikuchi (Mako Mori), Max Martini (Herc Hansen), Charlie Day (Dr. Newton Geiszler) és Burn Gorman (Dr. Hermann Gottlieb) is játszik.

A Tűzgyűrű 2 munkálataiból sem marad ki az alapfilmet levezénylő Guillermo Del Toro, aki többekkel együtt producerként jegyzi majd a sequelt. A forgatókönyvet Jon Spaihts dolgozta ki, míg a mozit az Angel, a Smallville, a Spartacus és a Daredevil több epizódját is jegyző Steven S. DeKnight rendezi.

Pacific Rim: Uprising 2018. február 23-án fog debütálni az amerikai mozikban.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik