Kultúra

Kiderült, miért vágták ki Vilmos és Harry herceget a Star Wars 8-ból

A királyi testvérek rohamosztagosokként tűntek volna fel Az utolsó Jedikben.

Az új Star Wars-trilógiában Finnt alakító John Boyega erősítette meg, hogy a brit királyi tesók, Harry és William nem csak bámészkodni látogattak el még 2016 áprilisában a nyolcadik epizód forgatására, hanem egy jelenet erejéig rohamosztagos-uniformist is öltöttek, azaz benne lesznek a filmben.

Ehhez képest a Star Wars: Az utolsó Jedik bemutatását követően sokáig senki sem tudta, hová lett a filmből a hercegek cameója, amelyről aztán kiderült, hogy végül kivágták. Hogy miért, azt egészen mostanáig nem lehetett tudni, mára azonban a Telegraph megtudta, hogy nagyon egyszerű a magyarázat:

a hercegek túl magasak voltak rohamosztagosként. William 189, Harry pedig 186 cm.Ezért aztán hiába forgatták le a jelenetüket, az már legfeljebb csak Az utolsó Jedik házimozis kiadásain lesz látható, a kimaradt szcénák között. Jóllehet egyelőre erre sincs garancia.

Harry és William is csak a film angliai premierjén tudta meg, hogy mégsem sem kerültek bele a filmbe. Állítólag Snoke fővezér hajóján egy liftben tűntek fel a Benicio Del Toro által megformált DJ kísérőiként.

William és Harry herceg a legmázlistább Star Wars-rajongók valaha
Dolgok, melyek miatt klassz lehet a brit királyi családhoz tartozni: látogatás a Star Wars londoni forgatásán.
Kiemelt kép: Getty Images/WireImage/Samir Hussein

Ajánlott videó

Olvasói sztorik