Kultúra

Már nyolc nő vádolja szexuális zaklatással a Törtetők sztárját

Kezd egyre súlyosabbá válni a Golden Globe-díjas Jeremy Piven molesztálási botránya.

Azt követően, hogy novemberben öt nő állt a nyilvánosság elé azzal, hogy a múltban molesztálta őket Jeremy Piven, mostanra újabb három áldozat jelentkezett és vádolta meg szexuális zaklatással az 52 éves színészt – jelenti a Buzzfeed News.

Az egyik áldozat szerint Piven még 1985-ben egy forgatáson erőszakoskodott vele, miután a munkálatok szünetében követte őt a lakókocsijába. A másik eset 1996-ban történt, amikor is a színész egy randevút követően ment túl messzire és előbb agresszívvé vált, majd meztelenre vetkőzve próbált szexuális aktust kezdeményezni a nővel a Los Angeles-i lakásában. A harmadik nő arról számolt be, hogy még 1994-ben egy montreali hotelszobában próbálta meg megerőszakolni őt a színész.

A 2004-2011 között futott Törtetőkben nyújtott alakításáért három Emmy-díjjal és egy Arany Glóbusszal kitüntetett Piven egyelőre nem reagált az újabb vádakra, de már a tavalyiakat is tagadta. Miként egy nyilatkozatában fogalmazott:

Sosem erőszakoskodnék egy nővel. Pont.

A színészt ért novemberi vádakat követően az amerikai CBS tévés hálózat elkaszálta a Piven főszereplésével készült Wisdom of the Crowd című dráma- és thrillersorozatot, amely így mindösszesen egy évadot (tizenhárom epizódot) élt meg.

Kihagyja az Oscar-gálát a zaklatással vádolt Casey Affleck
A színész is díjat adott volna át, de jelezte a szervezőknek, hogy nem lesz ott az eseményen.
Kiemelt kép: Getty Images/WireImage/Daniel Zuchnik

Ajánlott videó

Olvasói sztorik