Kultúra

Mike Tysonnal, Van Damme-mal és Ronaldinhóval támad az új Kickboxer-mozi

Izgalmas szereplőgárdát fog felvonultatni a Kickboxer: Retaliation, melyben Christopher Lambert és a Trónok harca óriása is játszik. Trailer.

Két évvel a kultikus Kickboxer – Vérbosszú Bangkokban feldolgozásaként bemutatott Kickboxer: Vengeance (Kickboxer: Bosszú) után most januárban fog (limitáltan) mozikba kerülni a remake folytatásaként készült Kickboxer: Retaliation (Kickboxer: Megtorlás), melynek kijött az előzetese.

A második rész nagyjából arról fog szólni, hogy az elsőben a bátyja halálát megbosszuló MMA harcos Kurt Sloane (Alain Moussi) Thaiföldön sittre kerül, ahol aztán különböző nehézfiúkkal kell szembenéznie és megküzdenie az életben maradáshoz. Miután a srác (persze) jól teljesít, az őt titkon bebörtönöztető gengsztervezér (Christopher Lambert) felajánlja neki, hogy kijuttatja a fegyintézetből, amennyiben legyőzi a szuperdrogokkal felturbózott bajnokát (Hafþór Júlíus Björnsson). Sloane elfogadja a kihívást és az őt már az előző filmben is edző Durand mester (Jean-Claude Van Damme), illetve a kóterben szerzett új bunyós haverja, Briggs (Mike Tyson) segítségével elkezd felkészülni a nagy összecsapásra. A mindebből ütős ízelítőt adó trailerben pedig még Ronaldinho is feltűnik, de hogy ő kit játszik, az rejtély.

A Dimitri Logothetis (A megszállott, Bukott angyal) által írt és rendezett Kickboxer: Retaliation január 26-án fog az Egyesült Államokban mozikba kerülni, illetve online elérhetővé válni.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik