Kultúra

Nincs megállás Az útvesztő 3 új magyar előzetesében

Akciók és látvány terén a trilógia legizmosabb darabjának ígérkezik a Halálkúra alcímű befejező rész.

Még kicsit több, mint egy hónap és megérkezik a mozikba Az útvesztő-trilógia záróakkordja, a Wes Ball rendezésében készülő Az útvesztő: Halálkúra (Maze Runner: The Death Cure). A produkciónak két hete jelent meg az ütős végső előzetese, amelynek mostanra elkészült a szinkronizált változata.

A franchise főhősét, Thomas alakító Dylan O’Brien tavalyi forgatási balesete miatt egy évet csúszó harmadik részben a Tisztásról megszökött társai a legendás Utolsó városba kísérelnek meg betörni egy labirintuson keresztül, amelyet a WCKD irányít. Bárki, aki kijut ebből a létező leghalálosabb útvesztőből, az választ kaphat azokra a kérdésekre, amelyek a csapat tagjait a Tisztásra kerülésük óta foglalkoztatják.

A befejező részben Thomas Brodie-Sangster (Newt), Kaya Scodelario (Teresa), Giancarlo Esposito (Jorge), Ki Hong Lee (Minho), Dexter Darden (Frypan), Rosa Salazar (Brenda) és Walton Goggins (Lawrence) lesz látható a mellékszerepekben. Az útvesztő: Halálkúra január 25-én fog a magyar mozikba kerülni.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik