Kultúra

Dylan O’Brien súlyosan megsérült Az útvesztő 3 forgatásán

A fiatal színészt kórházba szállították, miután egy félresikerült akciójelent következtében több csontja is eltört.

A 20th Century Fox közleményt adott ki, miszerint a stúdió égisze alatt készülő Az útvesztő filmszéria Halálkúra alcímű harmadik részének forgatását bizonytalan időre leállították, ugyanis a franchise főhősét, Thomast alakító Dylan O’Brien komolyan megsérült az egyik jelenet felvétele során.

Dylan O’Brien tegnap megsérült Az útvesztő: Halálkúra Vancouverben zajló forgatásán. Azonnal a helyi kórházba szállítottuk, ahol kezelés, illetve megfigyelés alá került. A produkciót Dylan felépüléséig leállítottuk. Gondolatban vele vagyunk és kívánjuk neki, hogy gyorsan és teljesen meggyógyuljon.

– olvasható a stúdió közleményében. A TMZ egyelőre meg nem erősített értesülései szerint O’Brient egy autó ütötte el a forgatáson, melynek következtében a 24 éves színésznek egyéb súlyos sérülések mellett több csontja is eltört.

A Wes Ball rendezésében készülő Halálkúrát eredetileg 2017. február 17-én tervezte bemutatni a Fox, azonban O’Brien balesetének és a váratlan leállásnak köszönhetően immár borítékolható, hogy csúszni fog a premier.

Forrás: TMZ via Coming Soon

Ajánlott videó

Olvasói sztorik