Kultúra

Egy felnőttfilmes színésznő is szexuális zaklatással vádolja TJ Millert

És nem csak őt, hanem a Kong: Koponya-sziget rendezőjét, Jordan Vogt-Robertset is.

T. J. Millerre rájár a rúd: alig egy nappal azután, hogy egy meg nem nevezett nő erőszakos szexuális közeledéssel vádolta meg, most újabb vádakkal kell szembenéznie. A felnőttfilmes és mainstream mozis karriert is befutott Dana DeArmond a Twitteren írt arról, hogy őt is zaklatta a Szilícium-völgyből ismert színész. A színésznő úgy fogalmazott, hogy

TJ Miller és Jordan Vogt-Roberts rendező is zaklatott, amikor a Comedy Central Mash Upját forgattuk. Már évek óta mondogatom, hogy Miller egy seggfej, hát most tessék.

Azt nem fejtette ki, hogy Miller konkrétan mit is tett, de a Kong: Koponya-szigetet rendező Vogt-Robertsről részletekkel is szolgált: mint írja, a férfi a forgatás lezárása után meghívta egy italra, majd amikor a kocsihoz kísérte, megpróbálta megcsókolni, a nő pedig hiába utasította vissza, a rendező mégis megcsókolta, hozzátéve, hogy DeArmond ne csináljon jelenetet.

Míg Dana DeArmond azon tanakodott második tweetjében, hogy vajon Vogt-Roberts mással is így viselkedett-e, Millerrel szemben már biztosan nem az övé az első vád: a Daily Beast egy nappal korábban számolt be arról, hogy egy nő, aki nem akarta felfedni kilétét, azzal vádolja Millert, hogy a főiskolai éveik alatt a férfi többször szexuálisan bántalmazta őt.

Nagyon sok mindent megpróbált anélkül, hogy megkérdezett volna róla, és közben sem volt olyan pont, amikor megkérdezte volna, hogy oké-e a dolog. Fojtogatott, én meg csak bámultam az arcába, remélve, hogy talán észreveszi, hogy rettegek és abbahagyja. Nem mertem szólni egy szót sem.

A lapnak eljuttatott válaszában Miller azzal vádolja az áldozatot, hogy az csak meg akarja lovagolni a most zajló szexuális zaklatási botrányt. Ugyanakkor a Daily Beasthez eljutottak információk arról, hogy az érintettek öt főiskolai társa is tanúsította az iskolai bizottság előtt arról, hogy erőszakra utaló hangokat hallottak és látták a nő sérüléseit, aki részletekkel is szolgált a történtekről. Ő és Miller a nő lakásán „szórakoztak”, amikor a férfi elkezdte erőszakosan ráncigálni, majd közösülés közben úgy felpofozta a nőt, hogy másnap elrepedt foggal és bevérzett ajkakkal kelt fel. Akkor Miller azt mondta neki, hogy a nő egyszerűen csak elesett részegen. A nőt felzaklatta az eset, de továbbra is randizgatott Millerrel.

A Comedy Central közben bejelentette, hogy egy évad után elkaszálták Miller The Gorburger Series címen futó sorozatát, ám azt állítják, a döntésnek nincs köze Miller botrányához, az már jóval korábban megszületett.

Kiemelt kép: AFP / Valerie Macon

Ajánlott videó

Olvasói sztorik