Kultúra

Dustin Hoffman állítólag egy 16 éves lánynak mutogatta a pucér testét

További három nő vádolja a most 80 éves színészt azzal, hogy korábban zaklatta őket. Többek között a Varietynek nyilatkozott az a nő is, akinek állítása szerint 16 éves korában mutogatta Dustin Hofman a péniszét egy szállodában. A forgatókönyvíró Cori Thomas mondta el, hogy 1980-ban töltött egy délutánt Dustin Hoffmannal és a lányával, amikor még egy New York-i elit iskolába jártak.

A vacsora után Thomas állítólag Hoffman szobájában várta az anyukáját, hogy hazavigye, amikor a színész eltűnt a fürdőszobában. Dustin Hofman meztelenül tért vissza, és erre fel is hívta a fiatal lány figyelmét, majd lábmasszást kért.

Nem tudtam, hogy mondhatok-e nemet, úgyhogy megtettem. És közben folyamatosan ismételgette, hogy ‘pucér vagyok, akarod látni?’

emlékezett vissza Cori Thomas.

A másik két megszólaló azzal vádolja Hoffmant, hogy az ujjával zaklatta őket az Ishtar című film 1987-es forgatása alatt. Csak egyikük vállalta a nevét, de Melissa Kester elmondta, hogy úgy érezte, megerőszakolták.

A Variety cikke után már hat nő állt ki a nyilvánosság elé Dustin Hofmannal kapcsolatban az elmúlt hat hétben. Mindegyikük 30 évvel ezelőtti esetekre emlékezett, miközben a színész tagad. Legalábbis az utolsó vádra az ügyvédei az alábbiakkal reagáltak:

hazugság és rágalom. 

Az első lehetséges áldozattól ködösen kért bocsánatot, miszerint a története nem mutatja, hogy milyen is a színész valójában.

Dustin Hoffman a kemény tojásaival viccelődött egy 17 éves kolléganőjének
Az eset 1985-ben történt, a színész bocsánatot kért, amiért egy gyakornokot zaklatott.

Kiemelt kép: Herbert Dorfman/Corbis via Getty Images

Ajánlott videó

Olvasói sztorik