Kultúra

Beperelték Bryan Singert, aki a vád szerint megerőszakolt egy 17 éves fiút

Az X-Men filmek rendezője még 2003-ban egy partin rontotta meg a kártérítést követelő áldozatot.

A New York Times számolt be róla, hogy Los Angelesben tegnap bírósági eljárás indult Bryan Singer ellen, aki a vád szerint még 2003-ban megerőszakolt egy akkor 17 éves fiút, Cesar Sanchez-Guzmant.

A vádiratban az áll, hogy 14 évvel ezelőtt Singer egy yachton rendezett partin ismerkedett Sanchez-Guzmannel, akinek előbb felajánlotta, hogy körbevezeti a hajón, majd az egyik kabinba betérve

magukra zárta az ajtót és orális szexet követelt a fiútól. Sanchez-Guzman ellenállt, de a rendező hajthatatlan volt és megerőszakolta. Ezután közölte vele, ha hallgat a történtekről, segít neki beindítani a karrierjét Hollywoodban, ha viszont nem, akkor tönkre teszi őt.

A kártérítést követelő Sanchez-Guzman keresetére reagálva Singer szóvivője közölte, hogy „a rendező kategorikusan tagadja a vádakat” és mindent elfognak követni a neve tisztára mosása érdekében.

A mostani már nem az első, hogy szexuális erőszakkal vádolják az 52 éves filmest. Három évvel ezelőtt egy Michael Egan nevű férfi jelentette fel Singert azzal a váddal, hogy még 1999-ben elkábította és megerőszakolta őt. A rendőrség nem foglalkozott érdemben az üggyel, így Egan ejtette a vádakat.

Bryan Singer nemrégiben azzal került reflektorfénybe, hogy hetek óta hiányzott a Bohemian Rhapsody címmel készülő Queen-mozi forgatásáról, ezért a gyártó 20th Century Fox előbb leállította a munkálatokat, majd néhány nappal ezelőtt kirúgta a rendezőt. Singer tegnap nevezte meg a stúdió.

Megtalálta új rendezőjét a Queen-film
Már el is dőlt, hogy Bryan Singer kirúgását követően ki fejezi be Bohemian Rhapsodyt.
Kiemelt kép: Getty Images/FilmMagic/Jason LaVeris

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik