Kultúra

Kurt Russellből Mikulás lesz

Még nem tudni sokat a projektről, de annyi biztos, hogy a Netflix csinál Télapót a 66 éves Kurt Russellből, aki nem is olyan régen még a Galaxis őrzőiben játszotta Egót,  Star Lord apját.

A galaxis őrzői 2 durva lelki húrokat penget, mégis a legviccesebb Marvel-film
A galaxis őrzői vol.2 sok tekintetben a Marvel egyik legtöbb leg-et felsorakoztató filmje, podcastünkből kiderül, miért is.

A Hollywood Reporter hozta le, hogy mire készül Russell, még az IMDb-n sincs nyoma, hogy pontosan hogyan kell elképzelnünk a színészt hosszú, fehér szakállal, piros ruhában. Annyi tuti, hogy a filmet a Reszkessetek betörők! rendezője, Chris Columbus forgatja, és a két gyerekszínész neve is megvan: az egyikük Judah Lewis, a Netflix horror-vígjátékából, a The Babysitterből, a testvérét pedig a Hatalmas kis hazugságokból ismert Darby Camp játssza.

A sztori szerint a gyerekek bizonyítani szeretnék a Mikulás létezését, és ehhez fényképes anyagot gyűjtenek, ekkor éri a Télapót egy szánbaleset, és Chicagóban landol, a karácsony veszélybe kerül. Kurt Russellt sajnos nem most, hanem csak jövőre, a 2018-as ünnepeken láthatjuk a Netflixen.

Kiemelt kép: Anthony Harvey/Getty Images

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik