Kultúra

A galaxis őrzői 2 durva lelki húrokat penget, mégis a legviccesebb Marvel-film

Ahogy írott kritikánkban is megfogalmaztuk, A galaxis őrzői vol.2 sok tekintetben a Marvel egyik legtöbb leg-et felsorakoztató filmje:
  • a leglazább
  • a legdinkább
  • a legsci-fibb
  • a legaranyosabb
  • a legérzelmesebb
  • a leghatásvadászabb
  • a legvontatottabb
A Marveltől nem idegen, hogy életveszélyes táncot járjon a lazaság/realisztikusság/érzelmesség penge-háromszögén, úgy, hogy közben nem szégyelli a folytonos önreflexiót: színes ruhás mesehősök látványosan mentik meg a világot. Immáron tizenötödjére. És újra működik. Ezt fejtjük ki podcastunkban kicsit szofisztikáltabban.
Korábban a témában:

Roboraptor Podcasttal hetente jelentkezünk a 24.hu Facebook-oldalán csütörtök délutánonként 17:30-tól, hogy szétcincáljuk azokat a heti premiereket, amire már egy sima kritika nem lenne elég.Invenciózus díszlet, szellemes műsorvezetők és egy-egy kritikára érdemes film gondoskodik a felhőtlen, jó hangulatról! A műsort meghallgathatjátok podcast formátumban, vagy audiovizuálisan , kinek hogy tetszik, sőt Mixcloud és YouTube lejátszási listáinkon megtaláljátok korábbi adásainkat is, az aktuálisat pedig itt le is tudjátok tölteni.

Podcastet hallgatni vezetés vagy főzés közben szexi!

Itt az élő videót nézhetitek vissza:

De ha a Mixcloud lenne szimpatikusabb, olyanunk is van:

vissza a címlapra

Ajánlott videó mutasd mind

A magyar urak japán lányokat hajkurásztak

Kommentek

Budapest, 2017. március 31.
A Budapest–Esztergom vasútvonalon végzett felújítási és villamosítási munkák során felújítják a Budapest-Angyalföld, újabb néven az Angyalföldi vasútállomás egy részét. A munkálatok miatt március 31-től július 29-ig változik a vonatok menetrendje, korlátozásokra kell számítani. 
MTVA/Bizományosi: Balaton József 
***************************
Kedves Felhasználó!
Ez a fotó nem a Duna Médiaszolgáltató Zrt./MTI által készített és kiadott fényképfelvétel, így harmadik személy által támasztott bárminemű – különösen szerzői jogi, szomszédos jogi és személyiségi jogi – igényért a fotó készítője közvetlenül maga áll helyt, az MTVA felelőssége e körben kizárt.
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.