Kultúra

Hivatalos: készül a Stranger Things 3. évada

A Netflix zöld utat adott a sikersorozat folytatásának.

Tavaly az első évadával az év meglepetéssorozatává vált a Netflix égisze alatt készülő Stranger Things, amely rövid időn belül világszerte népes rajongótáborra tett szert. A sikersztori pedig idén tovább folytatódott az online videostreaming-szolgáltatón októberben elérhetővé vált második évaddal.

Lassabb, de okosabb és szebb a kedvenc horror-thrillerünk
A Stranger Things első évada feltette a lécet, a második pedig – mind a kilenc epizód távlatából elemezve – megugrotta azt. Nem, nem szállt el a varázs, a végére tótágast állhatunk az örömtől.

A sorozatot kitaláló és készítő Duffer testvérek már augusztusban elhintették, hogy jövőre tovább folytatódhat szériájuk, mígnem aztán tegnap a Netflix a Twitteren is megerősítette, hogy

zöld utat kapott és hivatalosan is készül a Stranger Things 3. évada.

Az első évadáért idén öt Emmy-díjjal kitüntetett és két Golden Globe-ra is jelölt Stranger Thingsben a fiatal Finn Wolfhard, Millie Bobby Brown, Noah Schnapp, Caleb McLaughlin, Gaten Matarazzo, Charlie Heaton és Natalia Dyer játsszák a főhősöket. Velük együtt várhatóan a felnőtt főszereplőket alakító Winona Ryder és David Harbour is visszatér majd a következő évad(ok)ban.

A Stranger Things zseniális utalásainak felét sem vetted észre
A Stranger Things 2. évada az elsőhöz hasonlóan kiszól, visszautal, megidéz és fejet hajt a '70-es és 80'-as évek popkultúrája előtt. Ezeket gyűjtöttük össze „rajongjunk együtt" jeligére.
Kiemelt kép: Netflix

Ajánlott videó

Olvasói sztorik