Kultúra

Berágtak a rajongók a Stranger Things gyerekszínészére

Finn Wolfhard előbb faképnél hagyta őket, majd a Twitteren üzent a fanoknak, hogy ne zaklassák őt és társait.

Váratlan incidens és annak utóélete borzolja a kedélyeket az egyébként globálisan ünnepelt Stranger Things és szereplőgárdája körül, ugyanis nemrégiben

megharagudtak a rajongók a sorozatban Mike Wheelert alakító Finn Wolhardra, amiért a fiatal színész nem ment oda üdvözölni a rá és társaira váró fanok csoportját egy hotel bejáratánál.

A világhálót szélsebesen bejáró ügy mostanra igencsak felkapottá vált és hiába is védték meg Wolfhardot mind a sorozatbeli kollégái, mind más színészek, így pl. Sophie Turner, egyelőre nem csitulnak a kedélyek.

Feltehetően megelégelte a dolgot a 14 éves Wolfhard, aki tegnap klaviatúrát ragadott és a Twitterén üzent a történtek miatt már nemcsak őt, de a mellette kiálló fiatal kollégáit zaklatóknak.

Helló mindenki! Nem akarok kiátkozni senkit ebből a rajongótáborból, de ha tényleg fanok vagytok, nem zaklatjátok sem a barátaimat, sem a munkatársaimat. Mind tudjátok, hogy kik vagytok.

— írta tegnap délután Wolfhard, majd pár perccel később újabb üzenetet posztolt:

Hogy miért is kell ezt egyáltalán tweetelem, nem tudom. Bárki, aki magát rajongónak nevezi és aktívan követi azt, aki színészkedik és a munkáját végzi, az nevetséges. Gondolkozz, mielőtt gépelsz.

A Stranger Things gyerekszínészei már a meghallgatáson tüneményesek voltak
Remek összeállítás szemezget a misztikus sorozat főhőseit játszó gyerkőcök legjobb meghallgatási pillanataiból. Videó.
Kiemelt kép: Getty Images for SiriusXM/Astrid Stawiarz

Ajánlott videó

Olvasói sztorik