Kultúra

Nem lesz benne a következő Star Wars trilógiában Daisy Ridley

A fiatal színésznő egy interjúban beszélt arról, hogy a kilencedik epizód után kiszáll a Csillagok háborújából.

November közepén jelentette be a Walt Disney és a Lucasfilm, hogy az idén a második felvonásához érkező új Star Wars trilógia után sem ér véget a saga, merthogy már tervezik is a negyedik trilógiát.

Vadonatúj Star Wars-trilógiát jelentettek be
Rian Johnson, Az utolsó Jedik rendezője egy teljesen új trilógiát is ír és rendez majd.

A stúdiók közleményéből az is kiderült, hogy a következő trilógia kreatív főnökének a közelgő Star Wars: Az utolsó Jediket is levezénylő Rian Johnsont tették meg, aki Ram Bergman producerrel együtt már agyal is a filmeken, amelyekben a Lucasfilmet dirigáló Kathleen Kennedy korábbi spoilerezése alapján Rey (Daisy Ridley), Finn (John Boyega) és Poe Dameron (Oscar Isaac) karaktere is visszatérne majd.

Erről vagy nem egyeztettek még Ridley kisasszonnyal, vagy ő utasította vissza a szerződéshosszabbítást, ugyanis a Rolling Stone magazinnak adott interjújában felfedte, hogy a kilencedik epizóddal számára véget ér majd a csillagok háborújázás.

Nagyon-nagyon izgatottan várom már, hogy megcsináljuk a harmadik filmet is, mert végső soron három filmre írtam alá. Szóval az én fejemben ez összesen három film. Úgy gondolom, utána ideje is lesz abbahagynom.

— mondta a 25 éves színésznő.

A legelején igazából nem nagyon tudtam, mire is vállalkozom. A forgatókönyvet sem olvastam el, mindössze annyit tudtam, hogy néhány nagyon kedves ember is be van vonva, ezért úgy voltam vele, »Szuper lesz!«. Nagyon szerencsésnek érzem magam, hogy a részese lehetek ennek az egésznek, ami ma már olyan érzés, mintha hazatérnék.

— tette hozzá.

A dobbantást már tényként prezentáló Ridley-t természetesen még bőven lesz ideje rávenni a folytatásra a Disney-nek, úgyhogy egyelőre nem vegyünk arra mérget, hogy a 2019-re tervezett Star Wars IX után is ez lesz a színésznő álláspontja. Mindenesetre míg jelenleg még a kilencedik epizód és az újabb trilógia is a jövő zenéi, addig a Star Wars VIII már két hét múlva, december 14-én megérkezik a mozikba.

Bankot robbanthat a Star Wars 8 az amerikai mozikban
Az előrejelzések szerint akár 200 millió dollár feletti bevétellel is debütálhat majd a tengerentúlon.
Kiemelt kép: Walt Disney/Lucasfilm

Ajánlott videó

Olvasói sztorik