Kultúra

Jake Gyllenhaal lehet az új Batman

Ben Affleck már nem először utalgat arra, hogy szíve szerint kiszállna a DC-ből, és átadná másnak Batman szerepét. Állítólag most is éppen a megfelelő módot keresi, hogy ne legyen többé szuperhős, ami nem tűnik annyira lehetetlennek Az Igazság Ligájában nyújtott alakítása után. Idáig érezni, hogy Affleck unja Batmant, de lehet, hogy már nem kell sokáig kibírnia.

A készülő Batman-filmhez a rendező, Matt Reeves elvileg Jake Gyllenhaalt nézte ki magának. 

– írja az IGN.

Ben Affleck újabb filmből lépett ki
Az elmúlt hónapokban Ben Affleck egy rendezői munkát is visszamondott, és a forgatókönyvét is kihajították.

Afflecknek ez lenne az ötödik DC-filmje, és egyelőre az IMDb-n csak producerként és színészként szerepel a neve, mivel korábban felállt a rendezői székből, és a forgatókönyvét is kihajították. Ben Affleck Már túl van a Batman Superman ellen című filmen, a Suicide Squad – Öngyilkos osztagon és Az Igazság Ligáján, aminek a folytatását szintén leforgatta. Igazából a kritikusok egyik filmet se dicsérték agyon, de ehhez hozzátartozik, hogy nem Ben Afflecken és Batmanen múlt a siker. A héten a mozikba került Igazság Ligája mindössze öt pontot ért nálunk.

Az Igazság Ligája annyiban jobb elődeinél, hogy rövidebb és kevésbé ciki
A DC moziverzumának legújabb állomása jobb, mint Az Acélember vagy a Batman Superman ellen, de ez is kevés. Spoilermentes kritika.

Kiemelt kép: Vittorio Zunino Celotto/Getty Images

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik