Kultúra

Szexuálisan zaklatott egy férfit John Travolta

Egy rendőrségi jelentésből derült fény az évekkel ezelőtti esetre.

Újabb fordulathoz érkezett az október elején Hollywoodban kirobbant zaklatási botrány, ugyanis több más filmes és színész után immár John Travoltát is megvádolták.

A Radar Online számolt be róla, hogy birtokukba került egy több éves rendőrségi jelentés, melyben egy 21 éves férfi 2000. február 15-én szexuális zaklatással és bántalmazással vádolta meg a 63 éves színészt.

Az akkor masszőrként dolgozó fiatalember állítása szerint Travolta késő este járt az őt alkalmazó kaliforniai LaQuinta Hotel wellnesscenterében, ahol masszázst kért tőle. Miközben masszírozta, a már meztelen színész előbb levette róla a törülközőt és a fenekét kezdte fogdosni, majd a vele kapcsolatos homoszexuális fantáziának adott hangot. A masszőr efölött még szemet hunyt és Travolta kérésére hagyta, hogy a színész is masszírozza őt, azonban némi masszázst követően Travolta benyúlt a lábai közé és a péniszét kezdte dörzsölni. A meghökkent masszőr kellemetlenül kezdte érezni magát és azonnal ott hagyta Travoltát.

A jelentésből kiderül, hogy a masszőr bejelentést is tett, ezért még akkor éjjel kiküldtek egy rendőrtisztet a helyszínre. A rendőr felvette az adatokat és körül is nézett, azonban nem talált bizonyítékot Travolta ellen, így lezárták az ügyet.

Mint ismert, október elején a Harvey Weinsteint ért vádak indították el azt az azóta valóságos lavinává vált zaklatási botrányt, amely mostanára már több hollywoodi filmest/színészt is elért. Közülük is Brett Ratner, Kevin Spacey, Dustin Hoffman, Casey Affleck, Steven Seagal és Louis C.K. a legismertebbek.

Richard Dreyfusst is szexuális zaklatással vádolják
Az Oscar-díjas színész egy írót molesztált még évekkel ezelőtt, amikor együtt dolgoztak egy tévés produkción.
Kiemelt kép: Getty Images/WireImage/Kevin Mazur

Ajánlott videó

Olvasói sztorik