Kultúra

Mark Wahlberg annyira megbánta a Boogie Nights-ot, hogy már Isten bocsánatát kéri

A színész nemrég egyenesen élete legnagyobb botlásának minősítette az 1997-es filmet.

Közismert, hogy a rapperből és modellből lett színész Mark Wahlberg hollywoodi karrierjét 20 évvel ezelőtt a Paul Thomas Anderson írta és rendezte Boogie Nights indította be, ehhez képest a a mai napig rettenetesen szégyelli a hírhedt alkotást. A minap is ennek adott hangot a színész egy chicagói misén, melyre a kardinális Blase Cupich hívta meg – számolt be róla a Chicago Tribune (via UIP-Duna Film).

Mindig azt remélem, hogy Isten filmrajongó és megbocsátja bűneinket, mert számos alkalommal megbotlottam az életben. A lista elején a Boogie Nights található

– mondta a hithű katolikus színész.

Az 1997-ben bemutatott Boogie Nights mára kultikussá vált, ráadásul annak idején három Oscarra jelölték. Mindazonáltal Wahlbergnek máig az a baja a filmmel, hogy egy pornósztár felemelkedéséről szól.

El sem akartam vállalni a szerepet, de meggyőztek, hogy milyen jó lesz. A forgatókönyvből csak első 35 oldalt olvastam el, aztán leraktam azzal, hogy ez tényleg vagy nagyon jó lesz, vagy nagyon rossz. Ha ma kérnének fel rá, rögtön nemet mondanék, hiszen négy gyerekem van

– mesélte az immár kétszeres Oscar-jelölt Wahlberg.

Wahlberget hamarosan a Megjött Apuci 2-ben láthatjuk, amelyben súlyosbodik a helyzet: a vetélkedő apucik mellé megérkeznek a nagypapák is (Mel Gibson, John Lithgow), így már négyen zrikálják egymást. Egy amerikai kritikus már látatlanban és ironikusan megjegyezte, hogy Gibson ideális választás Wahlberg apjának, hiszen a színész civilben is arrogáns, iszákos macsó, így csak önmagát kell adnia.

Mel Gibsonék totál kikészítik egymást a Megjött apuci 2-ben
Ugyanis már négy fater lesz a második részben, melynek megjött az új szinkronizált előzetese.
Kiemelt kép: New Line Cinema/Lawrence Gordon Productions

Ajánlott videó

Olvasói sztorik