Kultúra

Még az első résznél is nagyobb ökörség lesz a Megjött Apuci 2

Ez a tanulsága az első előzetesnek, amelyet máris magyar szinkronnal nézhetünk.

Miután nem kis meglepetésre hatalmas sikerré vált a tavaly bemutatott Megjött Apuci (Daddy’s Home) című ütődött vígjáték (50 millió dollárból forgatták és világszerte 242,8 milliót termelt), így a készítő Paramount Pictures már egy évvel ezelőtt bejelentette, hogy bizony készül a folytatás, amelyben az egymást szívtó főszereplőket játszó Will Ferrell és Mark Wahlberg is vissza fog térni.

Az elmúlt hónapokban aztán le is forgatták a Megjött Apuci 2-t (Daddy’s Home 2), amelynek a most kijött első előzetesét a hazai forgalmazó UIP-Duna Film jóvoltából máris szinkronnal láthatjuk. A második rész ott fogja felvenni a fonalat, hogy Brad (Ferrell) és Dusty (Wahlberg) ellenségekből barátok és apatársak lettek, úgyhogy minden simán is megy náluk otthon, legalábbis addig, mígnem aztán karácsonyra látogatóba érkezik hozzájuk Dusty régi motoros, macsó faterja, Kurt (Mel Gibson) és Brad ultraérzékeny, érzelmes apja, Don (John Lithgow). A két nagyfaterral alapból sem lesz egyszerű dolguk, közben viszont azt nem is sejtik, hogy Kurt-nek feltett szándéka éket verni közéjük és egymásnak ugrasztani őket.

A folytatás sztoriját az alapfilmét is jegyző John Morris és Sean Anders dolgozta ki, a filmet pedig az elsőt is levezénylő Anders rendezi. A Megjött Apuci 2 november 9-től lesz látható a magyar mozikban.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik