Kultúra

Liam Neeson egy egész vonatot leamortizál az utolsó akciófilmjében

Új előzetest kapott a The Commuter, amelyben még egyszer utoljára keményen le fog rendezni mindenkit a színész.

A 2011-es Az ismeretlen férfi, a 2014-es Non-stop és a 2015-ös Éjszakai hajsza után már a negyedik közös filmjét készíti a rendező Jaume Collet-Serra és a színészikon Liam Neeson, akiknek a The Commuter címet viselő alkotásához a múlt héten jött ki az első előzetes. Most, egy héttel később pedig itt vannak annak „nemzetközi” változata, amely újabb izgalmas pillanatokat leplez le a produkcióból.

A Neeson által az utolsó akciófilmjeként beharangozott The Commuterben a színész egy Michael Woolrich nevű biztosítási ügynököt alakít, aki nap mint nap vonattal ingázik a munkába és haza. Egyszer aztán az egyik járaton leül vele szemben egy titokzatos nő (Vera Farmiga), aki némi ártatlan csevej után közli hősünkkel, hogy busás összegért cserébe meg kellene találnia egy bujkáló utast a vonaton. Az eleinte vonakodó Woolrich végül belemegy a játékba, csakhogy ekkor még nem tudja, mire vállalkozott.

Az egyaránt Oscar-jelölt Neeson és Farmiga mellett a Sam Neill, Patrick Wilson és Jonathan Banks mellékszereplésével készülő The Commuter 2018. január 12-én fog debütálni az amerikai mozikban.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik