Kultúra

Ütős rövidfilm mutatja be a Szárnyas fejvadász 2049 legkeményebb replikánsát

Akit A galaxis őrzőiből és a 007 Spectre-ből is ismerős Dave Bautista fog alakítani a sci-fi akciófilmben.

Már egy hónapot sem kell rá várni és mozikba kerül a Szárnyas fejvadász 2049 (Blader Runner 2049), amelyhez a Jared Leto vak karakteréből ízelítőt adó első rövidfilm után mostanra a megérkezett a második, amely a Dave Bautista által megformált Sapper nevű replikánst ismerteti meg velünk.

Itt a videó, amiből kiderül, hogy kapcsolódik az új Szárnyas fejvadász a régihez
Hiánypótló kontentet kaptunk a Szárnyas fejvadász 2049-hez.

Az első filmecskéhez hasonlóan a mostanit is a Szárnyas fejvadász 2049 rendezője, Denis Villeneuve harangozza be a videó elején, elárulva, hogy a 2036: Nexus Dawn című előző után ezt is cimborája, Luke Scott rendezte. A 2048: Nowhere to Run című alkotás Los Angeles utcáin játszódik és az alapvetően jószívű Sappert láthatjuk benne, amint balhéba keveredve néhány fazon kihozza belőle a vadállatot.

A 30 évvel az alapfilm után játszódó Szárnyas fejvadász 2049 arról fog szólni, hogy a Ryan Gosling által megformált zsaru felfedez egy rettenetes titkot a replikánsok új generációját megtervező és legyártó Niander Wallace-ról (Leto), aki aztán mindent megtesz majd azért, hogy eltegye őt láb alól. A menekülés közben tovább nyomozó főhős az évtizedekkel korábban felszívódott Rick Deckardot (Harrison Ford) is meg fogja találni, akivel utóbb szövetségesekké válnak majd az ügy megoldása és a túlélés érdekében.

A Szárnyas fejvadász 2049 lesz az év leghosszabb sci-fije
És ez nem túlzás, mert immár publikus a produkció játékideje, amely enyhén szólva is tekintélyparancsoló.

Az 1982-es Szárnyas fejvadászt rendezőként jegyző Ridley Scott produceri bábáskodásával készülő folytatás egy nappal az amerikai bemutató előtt: október 5-én fog a hazai mozikba kerülni.

Forrás: Slashfilm, fejléckép: Warner Bros. Pictures

Ajánlott videó

Olvasói sztorik