Kultúra

Harrison Ford is akcióba lendül az új Szárnyas fejvadász-trailerben

Ryan Gosling mellett a színészlegenda sem fog tétlenkedni a sci-fi 35 év után érkező folytatásában.

Még nagyjából másfél hónap és mozikba kerül a kultikus Szárnyas fejvadász folytatása: a Denis Villeneuve rendezésében készülő a Szárnyas fejvadász 2049 (Blader Runner 2049), amelyet Magyarországon forgattak. A sci-fi akciófilmhez most megjelent az első nemzetközi tévészpot, amely a másfél perces játékidejével és az eddig nem látott pillanataival egy új előzetesnek is elmegy.

A 30 évvel az alapfilm után játszódó Szárnyas fejvadász 2049 arról fog szólni, hogy a Ryan Gosling által megformált fiatal zsaru felfedez egy rettenetes titkot a replikánsokat tervező és gyártó Niander Wallace-ról (Jared Leto), aki aztán mindent megtesz majd azért, hogy eltegye őt láb alól. A menekülés közben a nyomozást is folytató főhős az évtizedekkel korábban felszívódott Rick Deckardot (Harrison Ford) is meg fogja találni, akivel utóbb szövetségesekké válnak majd az ügy megoldása és a túlélés érdekében.

A két főszereplő és az Oscar-díjas Leto mellett az Arany Glóbusz-nyertes Robin Wright, továbbá Dave Bautista, Ana de ArmasLennie JamesMackenzie Davis és Barkhad Abdi alkotja a film szereplőgárdáját.

Hans Zimmer is beszáll a Szárnyas fejvadász 2049 zenéjének komponálásába
A német sztárzeneszerző csatlakozásával már ketten dogoznak a sci-fi muzsikáján.

Az 1982-es Szárnyas fejvadászt rendezőként jegyző Ridley Scott produceri bábáskodásával készülő folytatás egy nappal az amerikai bemutató előtt: október 5-én fog a hazai mozikba kerülni.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik