Videó

Miért félünk a bohócoktól?

Az AZ legújabb adaptációját nemcsak a kritika szerette nagyon, hanem rekordbevételt is hozott a stúdió számára, pedig a coulrophobia, azaz a bohócoktól való félelelm sokakat érint szerte a világon. Hogy alakulhat ki ez a látszólag nevetséges, mégis sokak életét megnehezítő állandó paranoia? Ennek jártunk utána a Tudáspercek legújabb részében. Videó.

Az AZ legújabb adaptációját nemcsak a kritika szerette nagyon, hanem rekordbevételt is hozott a stúdió számára, pedig a coulrophobia, azaz a bohócoktól való félelem sokakat érint szerte a világon. Hogy alakulhat ki ez a látszólag nevetséges, mégis sokak életét megnehezítő állandó paranoia? Ennek jártunk utána a Tudáspercek legújabb részében. Videó.

Ha még több tudásra vágysz , kövesd Youtube-on a Tudáspercek Dániellel csatornát!

Legutóbb a para Annabelle-baba igaz történetét vettük végig, előtte pedig megvizsgáltuk a Dunkirk történelmi pontatlanságait. A majmok bolygója: Háborúban vizsgáltuk a rasszizmus és a rabszolgaság kérdéseit, és kiderítettük azt is, hogy mitől kapitalista Vuk, illetve szételemeztük a Star Wars következő részét.

Iratkozz fel, hogy ne maradj le!

Legfrissebb videók
Olvasói sztorik