Kultúra

Javier Bardem lesz a legfélelmetesebb Aronofsky horrorjában

Itt vannak az anyám! legújabb kedvcsinálói, melyekben akad néhány erős pillanat az Oscar-díjas színésznek.

A Golden Globe-ra és Oscarra is jelölt Darren Aronofsky új alkotásaként közeleg a kisbetűs anyám! (mother!) című horrorba hajló misztikus thriller, melyben a rendező aktuális barátnője: a háromszoros Golden Globe-, és egyszeres Oscar-díjas Jennifer Lawrence játssza a főszerepet.

Ahogy közeleg a hátborzongató produkció bemutatója, úgy kezdenek sokasodni hozzá a promók, melyek közül most egy újabb előzetesféle és egy filmklip is érkezett. A szándékosan kisbetűvel írt című anyám! egy párról fog szólni, akiknek otthonába egy nap beállít majd néhány rejtélyes idegen, akiknek érkezése előbb majd csak kérdéseket vet fel, majd borzalmas események egész sorozatát indítja el.

A konstans rémültnek tűnő Lawrence oldalán a szintén Oscar-díjas Javier Bardem tűnik majd fel a férje szerepében, márpedig ha valaki, akkor ő még a bizarr eseményeknél is parábbnak ígérkezik a filmben.

Lawrence és Bardem mellett a ketten együtt hét Oscar-jelöléssel büszkélkedő Michelle Pfeiffer és Ed Harris, továbbá Kristen Wiig, Domhnall Gleeson és az utóbbi öccse: Brian Gleeson.

Az anyám! egy hónappal az amerikai bemutató után: október 19-én fog megérkezni a magyar mozikba.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik