Kultúra

A cuki BB-8 is riválist kap a Star Wars 8-ban

Ismerd meg BB-9E-t, ami a gombócdroid sötét verziójaként természetesen az Első Rend alkalmazásában fog állni. Videó.

Már az utómunkálatokat tapossa a Csillagok háborúja Rian Johnson rendezésében készülő nyolcadik epizódja, amely hazánkban majd a Star Wars: Az utolsó Jedik címen fog mozikba kerülni.

Minden, amit tudunk a Star Wars 8-ról
Ha már pont ma van a nemzetközi Star Wars-nap, illendő, hogy összegyűjtsük, mit is tudunk biztosan a készülő nyolcadik epizódról.

Beköszöntött az ősz, ennélfogva mostantól még jobban felpörög a Disney-féle promóció- és merchandise-dömping, melynek jegyében már most leleplezték a nyolcadik epizód egyik új (és persze a játékeladások fokozása végett kitalált) karakterét: a BB-9E jelzésű droidot, amely Az ébredő Erőben megismert BB-8 “gonosz ikertesójának” is felfogható. Az Első Rend stílusához idomuló sötét színű és szögletesebb fejű masináról a távvezérelhető játékokat gyártó Sphero rántotta le a leplet a lenti videóval, amely egyszersmind a két gombócdroid és a jó öreg R2-D2 játékváltozatának is a reklámja.

A Star War: Az utolsó Jedik szereplőgárdáját Daisy Ridley (Rey), John Boyega (Finn), Adam Driver (Kylo Ren) Oscar Isaac (Poe Dameron) Mark Hamill (Luke Skywalker), Peter Mayhew (Chewbacca), Carrie Fisher (Leia), Domhnall Gleeson (Hux tábornok), Lupita Nyong’o (Maz Kanata), Gwendoline Christie (Phasma kapitány), Anthony Daniels (C-3PO), Kenny Baker (R2-D2) és Andy Serkis (Snoke fővezér). Mellettük a Star Wars: Az ébredő Erő óta már tábornokként emlegetett Leia hercegnő szerepében még egyszer Carrie Fishert is viszontláthatjuk majd, miután a színésznő jeleneteit még a decemberi halála előtt leforgatták.

Lélegzetelállító fotók érkeztek a Star Wars 8 szereplőiről
A képeket a Vanity Fair világhírű fotósa: Annie Liebovitz készítette Az utolsó Jedik forgatásán.

A Star Wars VIII egy nappal az amerikai bemutató előtt: december 14-én fog a magyar mozikba kerülni.

Forrás: Empire

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik