Kultúra

Lélegzetelállító fotók érkeztek a Star Wars 8 szereplőiről

A képeket a Vanity Fair világhírű fotósa: Annie Liebovitz készítette Az utolsó Jedik forgatásán.

A világhálót tegnap bejáró impozáns címlapok után mostanra megjelentek a Vanity Fair magazin exkluzív fotói, amelyeket ismét az az Anne Leibovitz készített a Star Wars: Az utolsó Jedik forgatásán, aki már az 1999-es Star Wars: Baljós árnyak óta fotóz a Csillagok háborúja-epizódok forgatásain.

A galériában látható képeken először pillanthatjuk meg a szereplőgárdához csatlakozó Benicio Del Torót és Laura Dernt, akikről egyelőre nem tudni, pontosan kiket fognak játszani a nyolcadik epizódban.

Galéria

A fotózásról készült a lenti videó is, amelyben a színészek mellett a rendező Rian Johnson is felbukkan:

A Csillagok háborúja nyolcadik epizódjának szereplőgárdáját Daisy Ridley (Rey), John Boyega (Finn), Adam Driver (Kylo Ren), Oscar Isaac (Poe Dameron) Mark Hamill (Luke Skywalker), Peter Mayhew (Chewbacca), Carrie Fisher (Leia), Domhnall Gleeson (Hux tábornok), Lupita Nyong’o (Maz Kanata), Gwendoline Christie (Phasma kapitány), Anthony Daniels (C-3PO), Kenny Baker (R2-D2),  Andy Serkis (Snoke fővezér). Mellettük Leia hercegnő/tábornok szerepében még egyszer Carrie Fishert is viszontláthatjuk majd, miután a színésznő jeleneteit még a decemberi halála előtt leforgatták.

A Star Wars VIII egy nappal az amerikai bemutató előtt: december 14-én fog a magyar mozikba kerülni.

Forrás: Vanity Fair

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik