Kultúra

Segítség, a mostohafiam maga az Antikrisztus!

Akár ez is lehetne a magyar címe a Netflix-féle Little Evilnek, mely a kultikus Ómen paródiájaként közeleg. Trailer.

A 2010-es Trancsírákat és a Zombieland tévéfilmes bőrlehúzását (2010) jegyző Eli Craig írta és az ő rendezésében is készült a Netflix egyik legújabb saját gyártású filmje: a Little Evil (kb. Kis gonosz), amelyet a klasszikus Ómen ihletett. A produkciónak megérkezett az előzetese, amely egy nyomokban félelmetes, egészében viszont nagyon mókás horrorparódiát ígér.

Az Adam Scott (Aviátor, Városfejlesztési osztály) és Evangeline Lilly (Lost, Ant-Man) főszereplésével készült Little Evil egy fiatal párról fog szólni, akik miután összeházasodnak, elkezdik közösen nevelni a Lilly által megformált Samantha előző házasságából született fiacskáját, az ötéves Lucast (a fiatal Owen Atlas). Igen ám, csakhogy a kissrácot még nem nagyon ismerő Gary (Scott) hamarosan rájön, hogy a különleges és rémisztő képességekkel bíró Lucas nem lehet más, mint a Sátán gyermeke: az Antikrisztus, aki természetesen hatalmas veszélyt jelent elsősorban őrá, meg persze a környezetére.

A többek között Donald Faison, Bridget Everett, Clancy Brown és Tyler Labine mellékszereplésével forgatott Little Evil szeptember 1-jén fog elérhetővé válni a Netflixen.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik