Kultúra

Még a trailereknél is vérfagyasztóbb az AZ interaktív videója

A horror új promójában az egyik szereplő szemszögéből élheted át, milyen közelebbről megismerkedni a förtelmes bohóccal.

A nagy Stephen King és a horrorok rajongóinak már csak alig egy hónapot kell várniuk a mester 1986-os AZ (IT) című regényének új adaptációjára, amelyhez immár lassacskán kétnaponta megjelenik valamiféle új kedvcsináló. Legutóbb épp a film új, második előzetesének szinkronizált változata érkezett.

Beparáztál az AZ új trailerétől? Akkor szinkronnal inkább meg se nézd
Mert ha lehet, magyarul egy hangyányit még félelmetesebbnek tűnik Stephen King sátáni bohóca.

A produkciót gyártó Warner természetesen nem véletlenül nyomatja ennyire a bohócos horrort, amelyhez most a promódömping jegyében itt van a legújabb és eddigi legötletesebb anyag: a lenti interaktív videó, amely viszont kétségtelenül ütős lett. Az egyre divatosabb interaktív videók sorát bővítő filmecskében magunkat a horror egyik gyerekszereplőjének bőrébe képzelve élhetjük át, milyen az, amikor ránk vadászik a félelmetes bohóc, Pennywise. A videóban Derry városkájának utcáin indulunk, majd a csatornahálózata alászállva egészen a gonosz rejtekhelyéig jutunk, miközben a képernyő sarkában látható nyilak, vagy az egerünk segítségével 3D-ben sasolhatjuk, hogy éppen merről érkezik valami szörnyűség.

A világszerte várt filmet Andrés Muschietti dirigálja, míg az emblematikus gonosz Pennywise (vagy ahogy a regény fordításában szerepel: Krajcáros) bohóc karakterét Bill Skarsgard formálja meg. Ő egyébként már a második, miután az AZ 1990-es tévés adaptációjában Tim Curry brillírozott a szerepben.

Már dolgoznak a Stephen King-féle AZ második részén
Ezt a bohócos horrort rendező Andrés Muschietti árulta el egy friss interjúban.

A Skarsgard mellett a Stranger Things Mike Wheelerjeként ismertté vált Finn Wolfhard, továbbá az egyébként nem túl ismert Jaeden Lieberher, Sophia Lillis, Javier Botet, Jack Dylan Grazer és Jeremy Ray Taylor alkotta szereplőgárdával készülő horror szeptember 7-én fog a magyar mozikba kerülni.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik