Kultúra

Közös horrort kaphat Freddy Krueger és Chucky

A gonosz játékbaba kitalálója árulta el egy interjúban, hogy már az alapötlete is megvan a crossoverhez.

Négy évvel a Chucky átka című hatodik Gyerekjáték-horror után idén visszatér a kis Chucky, a babatestben élő szörnyeteg, akinek a Cult of Chucky (Chucky kultusza) című új filmje októberben fog megjelenni.

Chucky visszatér és nagyobb rohadék lesz, mint valaha
Dióhéjban erről szó a Cult of Chucky című új Gyerekjáték-horror előzetese, amelyben a gyilkos baba akcióiból is ízelítőt kapunk.

A horrorfranchise-t közel 30 évvel ezelőtt a Gyerekjáték című alapfilmmel beindító, majd azóta az összes folytatást író, és ezek közül az új résszel együtt hármat rendező Don Mancini a minap a Necronomicast nevű műsor vendége volt és a vele készült adásban egy felehetően sok horrorrajongót lázba hozó témára is kitért: nevezetesen arra, hogy nagyon szeretne egy “Chucky vs Freddy Krueger” crossovert.

Többször is beszéltem már róla az elmúlt években és igazából van is hozzá egy ötletem, ami szerintem klassz és kivitelezhető. Csak arra lenne szükség, hogy a jogokat birtokló stúdiók belemenjenek. A koncepcióm az, hogy tulajdonképpen a Riviéra vadorzóinak horror változatát csináljuk meg. Az lenne a címe, hogy Child’s Play on Elm Street (Gyerekjáték az Elm utcában). Chucky az Elm utca egyik hálószobájába keveredne, ahol aztán találkozna Freddy-vel. Kiderülne, hogy nagy tisztelői és rajongói egymásnak. Szóval kezdetben harmóniában lennének. Később viszont rájönnének, hogy az Elm utca nem elég nagy mindkettejüknek. Csupán egy gyilkosa lehet.

– foglalta össze Mancini, aki hozzátette, hogy nem adja fel és dolgozik a projekt megvalósításán.

Hogy aztán valaha is lesz-e valami ebből az 54 éves filmes által vágyott crossoverből, az még erősen bizonytalan, ugyanakkor Chucky legújabb “kalandja” már nagyon is biztosan közeleg. A Chucky kultusza sztorija még a júliusban kijött előzetes alapján eléggé kusza, de az már biztos, hogy ebben a részben is ugyanaz a Brad Dourif fogja megszólaltatni a babát, aki az elmúlt harminc év mind a hat filmjében tette. Mi több: az új felvonásban visszatér majd a Chucky átka című ötödik filmben megismert Nica nevű kerekesszékes csajszi is, akit ismételten a nagy Brad Dourif lánya, Fiona Dourif fog alakítani.

A DVD-re és Blu-rayre készülő Chucky kultusza a tengerentúlon október 3-án fog a boltokba kerülni.

Forrás: Slashfilm

Ajánlott videó

Olvasói sztorik