Kultúra

Chucky visszatér és nagyobb rohadék lesz, mint valaha

Dióhéjban erről szó a Cult of Chucky című új Gyerekjáték-horror előzetese, amelyben a gyilkos baba akcióiból is ízelítőt kapunk.

Örvendezhetnek a horrorrajongók, hiszen idén visszatér Chucky, a vörös hajú babatestben élő szörnyeteg, akinek immár sorban hetedik filmje a Cult of Chucky (Chucky kultusza) címet fogja viselni. A franchise eddigi összes epizódját író, és a filmek közül kettőt direktorként is jegyző Don Mancini forgatókönyve alapján és ismét az rendezésében készülő új installációhoz most kijött a produkciót bejelentő teaser trailer, amely egyelőre még nem a készülő hetedik, hanem a korábbi részek ütős pillanataiból szemezget.

Az 1988-as Gyerekjáték című alapfilm után huszonkilenc, míg a 2013-as Chucky átka című hatodik felvonás után négy évvel érkező Cult of Chucky sztorija egyelőre még ismeretlen, de az már biztos, hogy ebben a részben is ugyanaz a Brad Dourif fogja megszólaltatni a babát, aki az elmúlt harminc év mind a hat filmjében tette. Mi több: az új felvonásban visszatér majd a Chucky átka című ötödik filmben megismert Nica nevű kerekesszékes csajszi is, akit ismételten Dourif lánya, Fiona Dourif fog alakítani.

A mozik helyett feltehetően egyenesen DVD-re és Blu-rayre készülő Cult of Chucky premierdátuma még meg, miután a horrorfilmet majd csak most kezdik forgatni.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik