Kultúra

A Harry Potter-inspirálta fehérneműkkel szexi roxfortos diáklánynak öltözhetsz

A szépség és a szörnyeteg Belle-je, Ariel, vagy éppen Wonder Woman stílusában is csábíthatnak a nők egy fehérneműbolt új kollekciójában, amelynek elemei Disney-rajongóknak kiváló ajándékötletek lehetnek, pláne ebben a hőségben, amikor eleve nehéz a felsőruházatot elviselni. Az igazi sztár, amivel a közösségi oldalakon sztár lett a Yandy.com nevű fehérnemű webshop, az mégis az a szett, amit a Harry Potter inspirált.

Fotó: yandy.com

A Griffendél bordó-sárga színkombinációját szürke, áttetsző felsőrésszel, kisiskolás stílusú inggallérral, griffendéles nyakkendővel, sőt, kerek szemüveggel és varázspálcával kombináló szett egészen más színezetet ad az eddig teljesen ártatlan roxfortos emlékeknek, de a Belle, Hófehérke és Csipkerózsika fantáziákat is új szintre emelik a csipkecsodák, amelyek azért óvatosan, névleg nem, csak hangulatban idézik a híres hercegnőket, így a Jégvarázs Elzájára hajazó darabot Jégkirálynő, a hófehérkéset Mérgezett Alma fantázianéven árulják.

Fotó: yandy.com
Fotó: yandy.com
Fotó: yandy.com
Fotó: yandy.com
Fotó: yandy.com

Az árak nagyjából megegyeznek egy jobb minőségű fehérneműszett árával, a darabok 30-40 dollár, azaz 7-10 ezer forint körüli összegekért kaphatók.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik